Welcome to OrchidsForum.com. We are a friendly online community for Orchid Growers all over the world. If you haven't joined yet we invite you to register and join our community. Hope to see you on our forums!

Posting Pictures via Tapatalk is Working!

Discussion in 'Forum News' started by ZWUM, Dec 9, 2013.

  1. ZWUM

    ZWUM Bulbophiliac Staff Member

    Messages:
    1,417
    Likes Received:
    142
    Location:
    Reading, PA
    For all the Tapatalk users on the forum the photo sharing function is working again, however you need to change one setting for it to work. Its very simple just follow the steps below :)

    1. When attempting to post a picture or a reply with an image, click the settings button, to the right of the twitter icon, it looks like 3 periods, ...

    ImageUploadedByTapatalk1386632066.870749.jpg

    2. After clicking the settings button, the app displays the page below. Click Photo Sharing.

    ImageUploadedByTapatalk1386632118.136793.jpg

    3. After you've clicked Photo Sharing you must change the Hosted By setting from Tapatalk to Attachments

    ImageUploadedByTapatalk1386632131.587143-2.jpg

    ImageUploadedByTapatalk1386632139.867188.jpg

    4. Your Done! You can now freely post images again with Tapatalk!
     
    Marni and Brent W like this.
  2. Brent W

    Brent W Owner Staff Member

    Messages:
    671
    Likes Received:
    63
    Location:
    Huntsville, AL
    Thanks for posting this :)
     
  3. MattWoelfsen

    MattWoelfsen Active Member

    Messages:
    139
    Likes Received:
    32
    Location:
    Fort Wayne, Indiana
    Okay! I'm going to try it now. Here is a picture of my Neofinetia falcata Higashidemiyako

    ImageUploadedByTapatalk1386721206.215118.jpg

    Yeehaw! Houston we have left off!!!!!!
     
    Marni likes this.