Welcome to OrchidsForum.com. We are a friendly online community for Orchid Growers all over the world. If you haven't joined yet we invite you to register and join our community. Hope to see you on our forums!

Forum bugs

Discussion in 'Website Support & Feedback' started by KellyW, Feb 9, 2017.

  1. KellyW

    KellyW Orchid wonk Staff Member Supporting Member

    Messages:
    6,275
    Likes Received:
    2,095
    Location:
    Redding, California, USA
    Brent did a software update today and is currently working on several bugs. Hopefully the missing functions will be fixed soon.
     
  2. Kipper

    Kipper CoffeeCoffeeCoffee... Supporting Member

    Messages:
    1,097
    Likes Received:
    405
    Location:
    Ft. Worth, Texas
    I hate updates! They always mess everything up.
     
  3. Marni

    Marni Well-Known Member Staff Member Supporting Member

    Messages:
    12,388
    Likes Received:
    2,121
    Location:
    Santa Rosa, CA
    Has anyone pointed out that the inbox and alerts are no longer prominent. They are shoved up to the top of the page and much smaller.
     
    jai likes this.
  4. Kipper

    Kipper CoffeeCoffeeCoffee... Supporting Member

    Messages:
    1,097
    Likes Received:
    405
    Location:
    Ft. Worth, Texas
    Had to really look for those.
     
  5. Pixietoe

    Pixietoe Active Member

    Messages:
    260
    Likes Received:
    188
    Is there a reason the header in the mobile version is "Zipped" instead of "Orchids Forum"? This wasn't the case a few months ago.
     
    Brent W and Kipper like this.
  6. KellyW

    KellyW Orchid wonk Staff Member Supporting Member

    Messages:
    6,275
    Likes Received:
    2,095
    Location:
    Redding, California, USA
    Heike, I'll follow up on this with Brent.
     
    Pixietoe likes this.
  7. Brent W

    Brent W Owner Staff Member

    Messages:
    671
    Likes Received:
    63
    Location:
    Huntsville, AL
    This should be fixed now.
     
  8. Kipper

    Kipper CoffeeCoffeeCoffee... Supporting Member

    Messages:
    1,097
    Likes Received:
    405
    Location:
    Ft. Worth, Texas
    Bingo!!
     
  9. JohnF

    JohnF New Member Supporting Member

    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    Location:
    Sandy, Oregon
    The mobile app has not worked for me for quite some time. Is there a new version that I need to know about?

    Thanks,

    John
     
  10. KellyW

    KellyW Orchid wonk Staff Member Supporting Member

    Messages:
    6,275
    Likes Received:
    2,095
    Location:
    Redding, California, USA
    John, I believe the app was discontinued and that you just access the forum via your mobile browser. I rarely use the mobile software.

    Can some of you mobile users help here and let us know how you are accessing the forum now, please.
     
  11. JohnF

    JohnF New Member Supporting Member

    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    Location:
    Sandy, Oregon
    Thanks, Kelly. I'll just change how I'm looking at it.
     
  12. Bogoevlenskij454

    Bogoevlenskij454 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thank you for your time spent on this Alan, I have found the answer.

    I just had to log out and in again.

    Modules are now building